Nanda J.S.Bakker

Intercultureel psycholoog

samen vormen wij de samenleving

wie ben ik


Ik ben intercultureel psycholoog met een bedrijfsmatige achtergrond, die holistisch denkt en werkt met meer dan 15 jaar werkervaring in Nederland, USA en Portugal. Ik heb een multiculturele instelling en open mind omdat ik in diverse landen heb gewoond en gewerkt. Maar ook privé ben ik verbonden met meerdere culturen als vrouw, moeder en vriendin. Ik investeer veel tijd aan mijn ontwikkeling op het gebied van werk en theorie binnen mijn beroep. Door mijn brede interculturele werkervaring op diverse terreinen ben ik in staat een adequate oplossing gerichte begeleiding te bieden.
Tevens ben ik schrijver en heb in het verleden artikelen geschreven. Ook ben ik dichter en heb meerdere dichtbundels gepubliceerd. Ik heb samengewerkt met mijn vader, Jits Bakker. Ik was zijn agent om in binnen en buitenland exposities te organiseren, sponsoren te vinden voor de stichting, zijn netwerk van cliënten en bewonderaars uit te breiden en grote opdrachten van gemeentes en particulieren binnen te halen. Eveneens ben ik actief bestuurslid geweest van zijn museum en kunststichting.

juiste profielAA foto nanda
Voor meer informatie
persoonlijke achtergrond
samenwerking verbanden